Vară cu ghinion pentru pugilistul Adrian Popuţea

După un început de an promiţător, în care a reuşit să câştige pentru a doua oară consecutiv Cupa României la categoria +91 de kilograme, pugilistul Adrian Popuţea a obţinut doar medalia de bronz la Campionatul Naţional de box, suferind o accidentare la arcadă cu doar câteva zile înainte de concurs

Adrian Popuţea, considerat cel mai bun produs al boxului sălăjean la ora actuală, a început foarte bine anul 2014 şi spera să obţină în această vară primul titlul naţional la seniori. Sportivul legitimat la CSM Zalău a câştigat în luna martie, pentru a doua oară consecutiv, Cupa României la categoria + 91 de kilograme şi avea toate premisele să devină campion naţional la categoria 91 de kilograme. Evoluţiile sale au fost promiţătoare şi la galele de verificare, însă, în cadrul galei desfăşurate la Zalău, cu ocazia Zilelor Cetăţii, pugilistul a suferit o accidentare, fiindu-i spartă arcada după o ciocnire cu adversarul său. A ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, fiindu-i puse câteva copcii, însă Popuţea a decis să participe la Campionatul Naţional, chiar dacă nu era complet refăcut.
După un prim meci în care şi-a învins adversarul prin abandon în repriza a doua, Popuţea a primit o lovitură exact în arcadă în al doilea meci, în care l-a avut ca adversar pe Cezar Juratoni, fiind nevoit să părăsească prematur competiţia.
„Obiectivul clubului a fost câştigarea unei medalii, ceea ce am şi realizat, dar dorinţa mea a fost de a câştiga titlul naţional. M-am pregătit foarte bine şi am avut susţinere atât din partea clubului, cât şi a firmei Granital şi speram la câştigarea medaliei de aur. Din păcate, în al doilea meci mi-am spart din nou arcada şi am fost obligat să ies din competiţie”, afirmă, cu regret, Adrian Popuţea.
Deşi a trecut printr-o perioadă destul de grea, mai ales din punct de vedere psihic, Adrian Popuţea este încrezător, spunând că se va pregăti şi mai bine pentru sezonul viitor, fiindcă îşi doreşte foarte mult un titlu naţional la seniori.

Leave a Comment